Kuten nimi kertoo tämä blogi on omistettu Barbie- nukeilleni.

Olen 22- vuotias ja harrastan kaikkea laidasta laitaan. Yksi asia on kuitenkin pysynyt, Barbiet. Ehkä se lähti siitä ukkini rakentamasta 2- kerroksisesta punaisesta Barbielle juuri sopivasta talosta. Tai minun siskoni ja lapsuuteni parhaan kaverini Barbie bändistä (jonka nimi muuten mielikuvituksellisesti oli barbie and the rockstars). Barbie on kuitenkin aina ollut jä pysynyt.

Viimeaikoina olen alkanut kirppiksiltä katselemaan löytyisikö niitä ihania Barbeja joiden kuvia ihastelin lapsena lehdistä. Ja onhan niitä löytynyt. Tänne lisäilen sitten kuvia, kun saan lisäyksiä kokoelmaani.

Tässä on muuten lapsuuteni lempi Barbie. Tummahipiäinen Christie, jota myös kutsutaan Krisseksi. Christie oli Rockstars bändimme kitaristi. Olen leikannut hänen hiuksiaan, joskus lapsena ja ehkä lakannut huuliakin hieman kynsilakalla. Hiustensiirtoon Christietä on hieman vaikea viedä, kun häneltä ensimmäisen kerran rapsahti pää poikki (taisi olla raju konsertti) isäni liimasi pään paikoilleen. Ja täytyy myöntää, että hyvin on pää pysynyt.

Pahoittelen huonoa kuvaa, kun oli kerran uimapuku päällä  otin kuvan kylppärissä.

Nämä kaverukset siskoni osti kirpparilta. Annoin heille nimeksi Taylor ja Brooke. Brooke on siis blondi. Kudoin itse 60- henkisen mekon..

Tässä vielä "Shelly goes to Toilet" Shelly. Tämä Shelly toimii myyjänä herkkukauppa roomboxissani. Alkuperäiset vaatteet yllä:)

Toinen blogini löytyy täältä http://pumpuliina.vuodatus.net

Siellä asiaa lähinä maalauksista ja käsitöistä.

Tervetuloa tänne uudelleen milloin vain

-Niina